WORK AT KASTHALL

We are looking for passionate, highly distinctive individuals with a long-term potential who are willing to begin a challenging journey to become part of the next generation of Kasthall.

 

For additional information please contact:

Email: hr@kasthall.se

Phone: +46 (0)320 205900 

PRODUKTIONSTEKNIKER TILL KASTHALL

Kasthall är ett svenskt designföretag som designar och tillverkar exklusiva mattor för privata hem och offentliga miljöer. Kasthall grundades 1889 och har sedan dess haft sin svenska tillverkning i den egna fabriken i Kinna, Västsverige. Kasthall är idag en av de ledande aktörerna på den globala marknaden, och har större delen av omsättningen utanför Sverige.
Framgången kommer från en stark premium-medvetenhet, hög design-nivå & innovationstänk, gediget hantverkskunnande samt höga kvalitetskrav på både material, design och tillverkning. Kasthall har idag drygt 75 anställda och finns representerade i 30 länder med showroom och butik i New York, Milano, Stockholm, Göteborg, Malmö samt Kinna.

 

VI SÖKER

Vi söker nu en Produktionstekniker till vår fabrik i Kinna. Är du en person som brinner för produktionsförbättringar och en störningsfri effektiv produktion? Ta chansen och bli en del av vårt Team.

 

ARBETSUPPGIFTER

Som produktionstekniker säkerställer du att våra produktionsprocesser har rätta tekniska förutsättningar – såsom metod, utrustning och verktyg. Du arbetar för att reducera ställtider på våra maskiner och du är en stöttepelare när det kommer till att stödja produktion med problemlösning och teknisk support. Som produktionstekniker ansvarar du för projekt och jobbar dagligen med ständiga förbättringar för att möta mål och nyckeltal. I rollen är du delaktig i investeringar, implementering och uppföljning av nya material, nya produkter och maskiner i våra produktionsprocesser.

 

KVALIFIKATIONER

Rollen innefattar både strategiskt och operativt arbete, vilket kräver stort ordningssinne och ansvar. Strategiskt arbete i den mån att du lyfter blicken mot övergripande mål och förbättringar inom verksamheten och operativt mer med daglig styrning i produktion, teamwork och fokus dag till dag. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom produktionsteknik eller annan relevant utbildning och/eller ett par års erfarenhet som är relevant för tjänsten. Att tala och skriva engelska är ett krav. Har du arbetat inom textilindustrin och förbättringsmetodik som tex, LEAN, 5S och 6 Sigma är detta meriterande. Som person är du serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad, ordningsam och noggrann. Du har god förmåga att prata inför grupp, att på ett tydligt, ödmjukt och respektfullt sätt kommunicera och utbilda andra. Du är också duktig på att ta initiativ i olika situationer.

 

VI ERBJUDER

Du får möjligheten att arbeta inom ett internationellt designföretag som värnar om sin kvalitet och varumärke. Vi har ambitiösa mål där vi växer både nationellt och internationellt. Du kommer till en passionerad arbetsmiljö med stora möjligheter att få växa och utvecklas, tillsammans med oss.

 

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 13 februari 2022

 

INFORMATION

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-Chef: Marika Andersson tel:0320-205909. Ansök via kasthr@kasthall.se