WORK AT KASTHALL

We are looking for passionate, highly distinctive individuals with a long-term potential who are willing to begin a challenging journey to become part of the next generation of Kasthall.

 

For additional information please contact:

Email: kasthr@kasthall.se

Phone: +46 (0)320 205900 

Vi söker en kreativ digital content manager!

Om Kasthall Mattor och Golv AB
Kasthall är ett svenskt designföretag som designar och tillverkar exklusiva mattor för privata hem och offentliga miljöer. Kasthall grundades 1889 och har sedan dess haft sin svenska tillverkning i den egna fabriken i Kinna, Västsverige. Kasthall är idag en av de ledande aktörerna på den globala marknaden. Framgången kommer från en stark premium-medvetenhet, hög design-nivå & innovationstänk, gediget hantverkskunnande samt höga kvalitetskrav på både material, design och tillverkning. Kasthall har idag drygt 90 anställda och finns representerade i 30 länder med showroom och butik i New York, Milano, Stockholm, Göteborg, Malmö samt Kinna.

Om rollen
Du kommer få möjligheten att arbeta med ett premiumvarumärke och använda dina färdigheter till att sammankoppla vår affär med våra nuvarande och potentiella kunder på de digitala medieplattformarna. Du ges en stor möjlighet att påverka och få vara med och utveckla rollen och arbetsinnehållet. Som digital content manager kommer du att ansvara för marknadsföring och kommunikation i digitala kanaler. Du arbetar främst på lokal affärsområdesnivå men kommer också ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom sales-team, design-team, CMO och andra interna intressenter. Resor kan förekomma i tjänsten. 

Till rollen som Digital Content Manager söker vi någon som älskar och har erfarenhet av att skapa innehåll på ett kreativt och strukturerat sätt. Vi söker dig med ett stort intresse för digitala trender, kundbeteenden och analys av kund- & beteendedata. Du är kreativ, visuell, behärskar bildredigering och har lätt för att skriva för att skapa tilltalande digitala miljöer. Du trivs i en miljö som är snabbfotad och kan ta ansvar för egna områden med KPI:er som ska nås. Du gillar att utveckla dig själv och inom nya verktyg för att ligga i digital framkant. För dig är det naturligt att få tänka själv och vara lösningsorienterad.

Vi ser gärna att du:
Du är en driven digital content manager som gillar att uttrycka dig intresseväckande och snabbt i både text och bild och för olika målgrupper och kanaler
Du är antingen nyexaminerad eller har några års erfarenhet från liknande roll
Du har erfarenhet och kunskap av redaktionellt arbete och publicering inom en digital kommersiell miljö
Du har kunskap i bild- och videobehandling samt textformatering
Du har kunskaper om bildredigering i Adobemiljö/photoshop eller liknande verktyg
Du är van att analysera, optimera och följa upp skapat innehåll genom ett data- och insiktsdrivet arbetssätt
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska (skrift)

 

Kasthall erbjuder
Hos Kasthall får möjligheten att arbeta inom ett internationellt designföretag som värnar om sin kvalitet och varumärke. Vi har ambitiösa mål där vi växer både nationellt och internationellt. Du kommer till en passionerad arbetsmiljö med stora möjligheter att få växa och utvecklas, tillsammans med oss.

Startdatum: Så snart som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar en lämplig kandidat. Ansök idag!

Arbetstider: Heltid 08-17

Plats: Kinna

I denna rekrytering samarbetar Kasthall med Kraftsam Rekrytering och Bemanning. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på liza.diakova@kraftsam.se 073-050 91 50

Ansök med CV och personligt brev redan idag då urvalsprocessen sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum!

Välkommen med din ansökan!

Ansök här