WORK AT KASTHALL

We are looking for passionate, highly distinctive individuals with a long-term potential who are willing to begin a challenging journey to become part of the next generation of Kasthall.

 

For additional information please contact:

Email: kasthr@kasthall.se

Phone: +46 (0)320 205900 

KASTHALL SÖKER VISUAL MERCHANDISER/

STORE CONCEPT DEVELOPER


Kasthall är ett svenskt designföretag som designar och tillverkar exklusiva mattor för privata hem och offentliga miljöer. Kasthall grundades 1889 och har sedan dess haft sin svenska tillverkning i den egna fabriken i Kinna, Västsverige. Kasthall är idag en av de ledande aktörerna på den globala marknaden. Framgången kommer från en stark premium-medvetenhet, hög design-nivå & innovationstänk, gediget hantverkskunnande samt höga kvalitetskrav på både material, design och tillverkning. Kasthall har idag drygt 90 anställda och finns representerade i 30 länder med showroom och butik i New York, Milano, Stockholm, Malmö, Göteborg samt Kinna.

Är du en kreativ och erfaren Visual Merchandiser som gillar att ta ansvar? Vill du vara delaktig i att skapa och utveckla framtidens butiksupplevelse som både driver försäljning samt bygger varumärket? 
Vi söker nu en erfaren Visual Merchandiser som kommer att vara ansvarig för att driva utvecklingen av Kasthalls butikskoncept och för att stärka varumärket visuellt på den globala marknaden. 
Du kommer att vara ansvarig för det visuella uttrycket i Kasthalls Flagship Stores och showrooms där du primärt arbetar med planering av utställningar och kampanjer, butikslayouter, skyltfönster samt kommunikation. Du kommer att ansvara för uttryck och miljö i vår fabrik i Kinna där vi ofta tar emot besökare samt i vår populära fabriksoutlet. 
Du kommer även att ta fram visuella riktlinjer och kreativa lösningar för andra butiksformat såsom shop-in-shop och pop-up koncept.  
Vi ser att du kommer att vara kreativt ansvarig för specifika konceptutvecklingsprojekt samt ha en nyckelroll i planeringen för Kasthalls medverkan på mässor och events. Du gillar därför att arbeta i ett högt tempo och med flertalet parallella projekt samtidigt. Vidare krävs att du har en god förmåga att förstå kundens behov. 
Du har ett starkt intresse för planering och för att jobba strukturerat i ritprogram, likväl som att jobba ”hands-on” fysiskt . I grund och botten är du en do:er som vill vara delaktig i alla steg fram till slutresultatet och du gillar att kommunicera och samarbeta med andra. 
Vi ser att du som söker har en vana att arbeta med koncept och gärna inom premium-segmentet. Du är kreativ, noggrann, lösningsfokuserad och har gärna ett brett kontaktnät. Du kommer att skapa ett gemensamt uttryck för Kasthall över hela världen. Denna tjänst innebär därför en hel del resor efter behov och att du skriver och talar flytande engelska är ett krav. Det är en stor fördel om du är bosatt på pendlingsavstånd till Kinna/Göteborg eller Stockholm. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. 

Varmt välkommen att skicka in din CV och ansökan redan idag!

INFORMATION
För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta People & Culture Partner Sofia Hamilton: sofia.hamilton@kasthall.se
Ansök med personligt brev och CV: kasthr@kasthall.se
Urval sker löpande, men sista ansökningsdatum 4:e december 2022